Kontra

kontra

Friss topikok

  • Kartal (rezervált): nem. xD (2010.05.26. 21:22) Ráásszzicizmikuság!
  • kontrablog: Stimmel! Kissé ironikus próbáltam lenni annak érdekébe, hogy rávilágítsak az amcsik magyarázatára,... (2008.12.26. 10:15) Álom 1.
  • frekazoid: Ez az egyenruha dolog tényleg egy vicc. Egyszer lehet kimegyek valami tüntetésre és valami zászlór... (2008.12.02. 13:42) Demonstráció este!
  • kontrablog: Köszi! (2008.11.28. 16:49) Blog nyitó

Linkblog

Demonstráció este!

2008.11.28. 16:44 - kontrablog

Akkor kezdjük is a blogot. Pár óra múlva kezdődik Kiskunlacházán az a megemlékezés, amit a helyi önkormányzat szervez „DEMONSTRÁCIÓ AZ ERŐSZAK ELLEN AZ ÉLETÉRT! „ címmel.

 Az eddigi információ szerint múlthét szombaton a H. Nóra bulizni ment az otthonától alig 500 métere található művelődési házba. A tinidiszkóból 3 órakor hazaindult. Többen mondták neki hogy hazakísérik, de Ő elhárította az ajánlatot, mivel a közelben lakot.

Haza felé azonban megtámadták. Megerőszakolták, majd megfojtották egy nejlon szatyorral.Mivel a lány nem érkezett haza. A szülők keresni kezdték lányukat a helyi polgárőrökkel és a rendőrséggel.

 A lány lemeztelenített holtestére apukája talált rá egy polgárőr társaságában. Másnap már a községben nyilván való volt a tettesek kiléte. A NLC kiskunlacházi fórumán név szerint is megnevezte valaki a tetteseket, ami akkor légből kapott információnak tűnt. Aztán elkezdtek szivárogni az információk és körvonalazódott a kép. Kiderült az elkövetők egyike többszörösen büntetett előéletű férfi, aki már késelt diákot. Ezúton őszinte részvétem!

 Egyes médiumok megpróbálják szétkenni a tényeket és olyan fényben beállítani a történteket, hogy Nóri szülei, barátai, a polgárőrség volt a felelős a kislány haláláért, és nem az aki meggyilkolta. Elképesztő!!!

 A zoom.hu www.zoom.hu/cikk.php portál kérdésére Beluzsárné Belicza Andra, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kijelentette: „A nyomozásnak nem része az internetes fórumok vizsgálata „

Azonban míg „nagyon fontos” esetekben felajánlanak nyomravezetői díjat. Pl: Csintalan Sándor megverése esetén 5 millió forintot. Vagy a nemrég történt uzsorások robbantgatása kapcsán 10-10 milliót, addig a megerőszakolt és meggyilkolt Nóri esetében ezt nem tartották fontosnak a rendőrök. Persze, hogy nem, hisz nyilvánvaló kik a tettesek. Mégsem kapják el őket.

Talán arra várnak, hogy az esti demonstráción fellógassák őket egy jegenyefára.

Mivel jelenleg Magyarországon sem jog, sem igazság szolgáltatás nem létezik, ezért azt mondom ítéljen a nép: Úgy legyen!

 Közben a község weboldalán megjelent közlemény szerint a rendőrség megtiltotta az egyenruha viseletét. Gondolom ők is alsónadrágban lesznek és nem egyenruhába, ha már egyszer nem lehet.

Ekkora baromságot csak a rendőrség tud kitalálni. Különösebben nem is értem, hogy miért? Mivel nem vettek őrizetbe senkit, így honnan tudják, hogy cigány elkövetőkről van szó? Vagy ha nem cigány elkövetőkről van szó, akkor kit zavar az egyenruha? Mindenki olyan ruhába megy, amilyenben akar és kész. Senki nem tilthatja meg nekem, hogy a haverjaimmal azonos legyen az öltözködésünk. És a hasonló ruhában oda megyünk ahova akarunk. Nem tiltja az alkotmány.

Különben is: ki dönti el mi az egyenruha? Valószínűleg sokan lesznek fekete nadrágban és kabátban. Akkor őket is hazazavarják? A lényeg, hogy meg ne sérüljön a szegény cigáááánnnssság mimóza lelki világa. Erre kell törekedni. Ez a fontos!

 Idő közben a polgármester még egy közleményt kiadott:

 "Kiskunlacházán olyan hamis hírek láttak napvilágot, hogy az önkormányzat 40-50 roma család betelepítését tervezi. Ezúton nyomatékosan kijelentem, hogy sem ROMA, sem más nemzetiségű család betelepítését nem tervezi és nem támogatja az önkormányzat. Bárki, aki ezzel ellentétes híreket terjeszt, az valótlanságot állít!"

 Szerencsétlenek azzal rémisztgetik egymást, hogy még több cigányt telepítenek községükbe.De mért??? Roma embertársainknak örülni kell, nem fenyegetőzni velük!

Vagy esetleg más a tapasztalat. Ráááássziccizmus!!!

 

Vannak hozzászólások is!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kontra.blog.hu/api/trackback/id/tr42793372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frekazoid 2008.12.02. 13:42:49

Ez az egyenruha dolog tényleg egy vicc. Egyszer lehet kimegyek valami tüntetésre és valami zászlóra kirakom a a nemzetbiztonsági hivatal címerét (Árpád-sávos pajzs + tutul karddal a csőrében + "A haza minden előtt" felirat) vajon azzal is hazazavarnak?
süti beállítások módosítása